BILCENTER SYD GILLAR UTMANINGAR

Vi vill att ditt bilköp ska bli bra och vi vill ha långsiktiga relationer med våra kunder

Vi gör vad vi kan för alla

Vi arbetar främst med nyare begagnade bilar, både inom person- och transportbilssegmentet. Vi är dock inte främmande för en utmaning om du till exempel vill köp en båt, elcyklar eller en grävmaskin till ditt företag.

Priserna på bilar ändras från dag till dag. Vi försöker att alltid vara bland de mest prisvärda handlarna både i butik och på nätet. Vi vill att ditt bilköp ska bli bra och vi vill ha långsiktiga relationer med våra kunder.

KÖP DIN BIL HOS OSS

Det finns många fördelar med att köpa bil av oss. Du till exempel möjligheten att köpa till garanti via Autoconcept. Möjligheten att finansiera hela bilen eller tillbehör.

Hos oss får du också bra priser på tillbehören. Du kan till exempel få bilen med dragkrok från endast 3 995:- extra, monterat och klart eller finansierat från 49:- per månad. Så hittar du drömbilen utan dragkrok är det inget problem. Vi tar gärna din bil i inbyte.

SÄLJ DIN BIL GENOM OSS

Att köpa en bil hos oss ska ge den där sköna känslan av att ha gjort en bra affär. Det kanske inte alltid innebär det absolut lägsta listpriset men då vi har som mål att ha hundra procent nöjda kunder ska det alltid innebära en fräsch, ny rekonditionerad bil som är fullt genomgången och varudeklarerad. En bilaffär med bra tilläggserbjudanden som till exempel garanti och konkurrenskraftiga finansieringsalternativ. Bra priser på eventuella tillbehör som exempelvis nya vinterhjul och däckhotell. Helheten i ditt bilköp och vår service ska göra att du som kund känner dig riktigt nöjd.

För oss är det en självklarhet att vara anslutna till MRF – Motorbranschens Riksförbund. Detta för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Vi följer MRF:s riktlinjer, lämnar garantier på våra bilar och följer alltid Allmänna reklamationsnämndens beslut vid eventuell tvist. Att köpa bil av en MRF-handlare är att köpa trygghet.

Våra samarbetspartner