Nyheter

bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil

BRP CAN-AM Ryker 900 Sport
FCC78R
2022
145 mil
Bensin
Automat
Tvåhjulsdriven
  • 0kr kontant fr 1617kr/mån
  • Beställ online
  • Svar inom 24h
  • Smidigt & enkelt
  • Inbyte? Inga problem
  • Extern kontroll
  • Varudeklarerad

Beskrivning

Upptäck en helt ny värld av äventyr och frihet med BRP CAN-AM Ryker 900 Sport 2022. Denna imponerande trehjuliga motorcykel är en kombination av innovation, prestanda och stil som tar körupplevelsen till en ny nivå. Här är en detaljerad och säljande beskrivning:

BRP CAN-AM Ryker 900 Sport 2022:

Kraftfull Motor:
Under huven hittar du en kraftfull 900cc Rotax-motor som ger imponerande prestanda och snabb acceleration. Oavsett om du kör på landsvägar eller genom stadens gator, kommer denna motor att ge dig en spännande och responsiv körning.

Design och Stil:
Ryker 900 Sport 2022 har en modern och dynamisk design som drar blickarna till sig. De slående linjerna och detaljerna ger en sportig och aggressiv look, medan färgalternativen låter dig anpassa din Ryker för att matcha din personliga stil.

Stabil Trehjulig Konstruktion:
Det unika trehjuliga designen ger ökad stabilitet och självförtroende under körningen. Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare, kommer du att uppskatta den säkra och balanserade körningen som Ryker erbjuder.

Anpassningsmöjligheter:
Ryker 900 Sport är fullt anpassningsbar för att möta dina behov och preferenser. Justera styret och fotstöden för en bekväm körposition, och utforska tillbehör och tillval för att skapa din perfekta körupplevelse.

Teknik och Anslutning:
Utrustad med modern teknik, inklusive en intuitiv instrumentpanel och infotainmentsystem, håller Ryker dig uppkopplad och informerad under varje resa. Du kan också lägga till tillval som Bluetooth-anslutning för att streama musik och ta emot samtal medan du kör.

Möjlighet till Anpassad finansiering:
Upptäck friheten att köra en BRP CAN-AM Ryker 900 Sport 2022 genom våra anpassade finansieringsalternativ.
Ett smidigt sätt att äga ditt drömfordon utan att kompromissa med din ekonomi.

Säkerhet och Körkomfort:
Med avancerade säkerhetsfunktioner som ABS-bromsar och stabilitetskontroll, samt en ergonomisk design för komfort, ger Ryker 900 Sport en säker och njutbar körupplevelse.

Ta kommandot över vägen och låt BRP CAN-AM Ryker 900 Sport 2022 vara din partner i äventyret. Kontakta oss idag för att få mer information, boka en provkörning och upptäck spänningen med Ryker!

Välkommen in till oss på Bilcenter SYD, för ditt nästa äventyr börjar hos oss!

OK FÖR EXPORT / AVAILABLE FOR EXPORT

#MRF #BILCENTERSYD

Fordonsidentitet

2022
FCC78R
Övrigt

Mått och vikt

370 kg
75 kg

Motor och drivlina

Bensin /
145 mil
Automat
Tvåhjulsdriven
Köp den här bilen för
119.900 kr
Finansiera bilen från
Kontant
Månader
Restvärde
kr i månaden
046-378 28 90 Ring oss idag! Dela
Så har vi räknat
Kontantinsats (minst 20%):
Lån:
Total räntekostnad:
Totalbelopp (exkl. avgifter):
Med ett lån på som ska betalas över blir månadskostnaden kr med en ränta på %.
Finansieringsförslaget är ett räkneexempel. Ev. inbyte räknas som kontantinsats. Kontakta oss för att få ett personligt upplägg.

Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande genom formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan.
    bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil bild på bil